(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työnsuunnittelija
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Työnkuvasi

Päätehtäväsi on Riihimäen laitosalueen kunnossapidon päivittäisen toiminnan työnsuunnittelu, töiden aikatauluttaminen ja työnsuunnittelun kehittäminen yhdessä kunnossapidon työnjohdon kanssa. Lisäksi vastaat ennakkohuolto-ohjelmien ylläpitämisestä ja päivittämisestä sekä kunnossapidon varastosta ja ylläpidosta varaston esimiehenä. Tuet laitosalueen teknisen dokumentaation ylläpitoa ja päivittämistä sekä omalta osaltasi laitosten käytettävyyden parantamista ja ylläpitoa.

Työnkuva sisältää myös kunnossapitojärjestelmän (IBM Maximo) ylläpito- ja kehitystehtäviä. Olet kunnossapitojärjestelmän pääkäyttäjä. Tarvittaessa toimit kunnossapidon työnjohdon tuuraajana ja avustat huoltoseisokkiin liittyvien töiden valvonnassa. Työhön voi sisältyä myös Fortum Waste Solutions Oy:n Suomen muiden laitosalueiden kunnossapidon kehitystehtäviä tai projekteja. 

 

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja kehitysmyönteisen työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi kasvavalla ja mielenkiintoisella toimialalla 

 

Odotamme sinulta

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus ja kokemusta kunnossapitoympäristöstä. Edellytämme vastuullista ja oma-aloitteista työskentelytapaa, joustavuutta ja matkustusvalmiutta.

Arvostamme kokemusta voimalaitos- tai prosessiteollisuuden alalta, AutoCad on sinulle tuttu työväline ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. IBM Maximo järjestelmän tuntemus ja käyttökokemus luetaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 25.8.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Mika Turunen +358 40 138 0540.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumeseulan.