(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työnsuunnittelija
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Haemme nyt mekaanisen kunnossapidon työnsuunnittelijaa Kaukaan sellutehtaallemme Lappeenrantaan.

UPM on yksi maailman johtavista havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat maailmanlaajuisesti useilla tuotealueilla, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,600 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Tule osaksi hyvää työporukkaamme. Meillä viihtyy erityisesti oma-aloitteiset ja vastuuta ottavat tekijät!”- Olli Kanninen

Mitä teet?

Vastaat koneiden ja laitteiden kunnossapidon työnsuunnittelusta, seisokkisuunnittelusta, ennakkohuollon suunnittelusta sekä varaosien että tarvikkeiden hankinnasta. Huolehdit myös oman vastuualueesi työturvallisuudesta.

Tehtävän hoito vaatii myös SAP-osaamista ja käytännön kokemusta sellutehtaan laitteistojen kunnossapidossa. Sinulta odotetaan myös sellutehtaan prosessitekniikan osaamista, sisältäen seuraavat osa-alueet:

  • Sellumassan valmistus (ensisijainen vastuualue)
  • Keittämö
  • Kuitulinjat (havu ja koivu)
  • Kuivauskoneet
  • Kunnossapidon ja tuotannon työnjohtajien lomitustehtävät

Kuka olet?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa konetekniikan koulutusta (amk-insinööri tai vastaava). Esimieskokemus kunnossapidon tehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävissä menestyminen edellyttää oma-aloitteellisuutta, joustavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen. Englannin kielen taito on sinulle eduksi.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle?

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätietoja tehtävästä arkisin antaa sellutehtaan kunnossapitoinsinööri Olli Kanninen, puh. 0406764990.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.06.2019 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen, contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.