(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työnjohtaja
Fazer Makeiset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Kunnossapidon työnjohtaja, Fazer Makeiset

Haluatko olla osa Fazerin tiimiä, jossa työsi on ilahduttaa, joka päivä. Haemme juuri sinua vakituiseen työsuhteeseen, huollon esimieheksi, vastaamaan tuotannon sujumisesta Fazerin makeistehtaalla Vantaalla.
Kunnossapidon työnjohtajana vastuullesi kuuluu koneiden ja laitteiden jokapäiväisen ylläpidon, vikatilanteiden selvityksen sekä uusien laitteiden ja komponenttien asennuksien organisointi. Huollon ja kunnossapidon esimiehenä oman vastuualueesi toiminnan optimointi on osa päivittäistä tekemistäsi.
Tiimisi tekee vuorotöitä sesongin tarpeiden mukaisesti. Työnjohtajana työskentelet pääosin päivisin, erikoistilanteet huomioiden.

Miksi Fazer?
Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan erinomaisiin suorituksiin.
Fazer tarjoaa sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä makeat Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historia takaavat tekemisen laadun. Pääset kehittämään tekemistä edelleen ja opit osaavilta kollegoilta varmasti myös itse uutta.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?
Hakemallamme henkilöllä on työnjohtajakokemusta ja tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi koneautomaatioinsinööri. Tehtävässä sinulla on vastuullasi 10-15 henkilön monitaitoinen tiimi. Haluat kehittää omaa työympäristöäsi, ennakkohuoltojen ja budjetoinnin osalta. Kokemus elintarvikealalta on hyödyksi, sillä toimintatavat, työ- ja elintarviketurvallisuus tulee olla aina ykkösenä mielessä.
Tehtävässä kannustat tiimiäsi ja johdat heidät onnistumisiin. Huollon tiimillä on SAP-järjestelmä käytössä, muutenkin omaat kehittyneet IT-taidot Office-pakettia ajatellen. Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee kestää hektisen työympäristön painetta, muistaa priorisoida ja saada koneet tuottamaan.
Suomen kielen taidon lisäksi tehtävässä vaaditaan englannin kielen taitoa, muut kielet kuten ruotsi tai saksa katsotaan eduksi.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä!
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 08.11.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adecco Finland Oy:n Arttu Niemelä, 050 444 4477 / arttu.niemela@adecco.fi

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Matkalla Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 9 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.
Northern Magic. Made Real.