(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työnjohtaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Haemme kunnossapidon työnjohtajaa teollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Kirkkonummelle. Työt tehdään arkisin päivävuorossa.

Kunnossapidon työnjohtajana tulet huolehtimaan tuotannon sujuvasta ja häiriöttömästä toimintakyvystä. Alaisuuteesi kuuluu noin 20 sähköisiä ja mekaanisia huoltoja ja vikoja ratkovaa kunnossapitoasentajaa. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien, mm. alihankinnan ja laitevalmistajien kanssa. Raportoit työt kunnossapitopäällikölle ja osallistut viikko- ja kuukausisuunnitelmien tekoon.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, sekä kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Sinulla on ainakin jonkin verran kertynyt aiempia näyttöjä esimiestyöskentelystä. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja pystyt pitämään useita ”lankoja” käsissäsi sotkematta niitä. Työnjohdossa toimiminen vaatii myös itsenäistä ja jämäkkää otetta työhön. Lisäksi osaat kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja vastuullisen työn, jossa onnistut kasvattamaan ammattitaitoasi. Haasteellinen ja teknisesti monipuolinen ympäristö takaavat, että työpäiväsi eivät tule olemaan samanlaisia. Pääset osaksi alansa johtavaa yritystä ja saat ympärillesi ammattitaitoiset työkaverit. Työpanoksestasi ansaitset kilpailukykyisen palkkauksen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde asiakkaamme kirjoilla.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.