(Poistunut julkaisusta)

KUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJA
Finex Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Nyt haemme

KUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJAA (Kotka)

Toimintamme kehittyessä haemme joukkoomme mekaanisen kunnossapidon osaajaa esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Olet etsimämme henkilö, jos työkokemuksesi on kemianteollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta. Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai teknikko) sekä työkokemusta esimiestehtävistä.  

Työtehtäviin kuuluu vastata ennakoivan kunnossapidon ohjelmista ja niiden kehittämisestä, työturvallisuudesta, kustannuksista, hankinnoista sekä esimiestehtävistä. 

Tarvittaessa tulet toimeen myös englannin kielellä. Eduksi luetaan painelaitteiden, hitsauksen ja vaarallisten kemikaalien tuntemus. 

Tehtävässä toimit yhteistyössä osaavan tuotanto- ja kunnossapito-organisaation kanssa. Henkilönä olet oma-aloitteinen, luova, yhteistyötaitoinen ja joustava.

Tarjoamme monipuolisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä ja kilpailukykyisen palkan etuineen. 

Olethan nopea, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:n Simo Österman puh. 044 343 4417 simo.osterman@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi 8.7.2020. mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat