(Poistunut julkaisusta)

KUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJA
SMA Mineral Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Onko sinulla tuotannon kunnossapitotaustaa? Pidätkö esimiestyöstä, töiden organisoimisesta ja toiminnan kehittämisestä? Viihdytkö pienessä ja ketterässä työympäristössä?

Vastaat kunnossapidon työjohtajana SMA Mineralin Röyttän ja Kalkkimaan tuotantoyksiköiden kunnossapidosta. Johdat mekaanisista asentajista koostuvaa kunnossapitotiimiämme. Koordinoit päivittäiset kunnossapidon työt ja osallistut projektien suunnitteluun kunnossapidon osalta. Kehität kunnossapitoa ja siihen liittyviä toimintatapoja sekä järjestelmiä. Teet tiivistä yhteistyötä tuotannon kanssa sekä projekteihin liittyen teknisen ryhmän kanssa. Työn sijaintipaikka on Torniossa, Röyttässä ja työ edellyttää viikoittain läsnäoloa myös Kalkkimaalla. Raportoit tehtävässäsi Site Managerille. 

Odotamme, että sinulla on soveltuva tekninen koulutus tehtävään (esimerkiksi koneinsinööri) sekä vähintään pari vuotta työkokemusta tuotannon kunnossapidosta ja työnsuunnittelusta. Lisäksi toivomme sinulla olevan esimieskokemusta ja/tai halua ja valmiuksia esimiesvastuuseen. Koska olemme kansainvälinen yhtiö arvostamme suomen kielen lisäksi myös ruotsin ja englannin kielen taitoa. Pidät vastuullisesta roolista, ihmisten johtamisesta, töiden organisoimisesta sekä teknisten ongelmien ratkaisemisesta. Sinulla on järjestelmällinen, itseohjautuvainen ja  tavoiteorientoitunut työskentelytyyli.  Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on sinulle mieluisaa. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kaivosteollisuudesta ja kalkkituotannosta, mutta toivomme, että olet valmis ja kiinnostunut oppimaan alaan liittyviä erikoisuuksia. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen, itsenäisen ja monipuolisen työtehtävän vakaassa kansainvälisessä perheyrityksessämme. Saat mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintojamme sekä kehittymään urallasi.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 26.1.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio, puh. 040 717 9796.