(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työnjohtaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt mekaanisen kunnossapidon työnjohtajaa Kaukaan sellutehtaallemme Lappeenrantaan kuivauskoneiden vastuualueelle.

UPM on yksi maailman johtavista havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat maailmanlaajuisesti useilla tuotealueilla, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,600 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi​

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Tule osaksi hyvää työporukkaamme. Meillä viihtyy erityisesti oma-aloitteiset ja vastuuta ottavat tekijät!” – Olli Kanninen

Mitä teet

Tehtäviisi kuuluu työ- ja ympäristöturvallisuudesta vastaaminen omalla vastuualueellasi. Vastuullesi kuuluu koneiden ja laitteiden kunnossapidon toteutus, töiden suunnittelu ja valvonta sekä ennakkohuolto, seisokkisuunnittelut ja -toteutukset. Osallistut lisäksi varaosien ja materiaalien hankintaan. Toimit kunnossapito-osastojesi työntekijöiden esimiehenä ja huolehdit heidän ammattitaitonsa kehittämisestä ja työskentelyn edellytyksistä.

Kuka olet

Sinulla on soveltuva koulutus (esimerkiksi AMK-insinööri) sekä aiempaa kokemusta sellu- ja/tai paperitehtaan kunnossapidon työtehtävistä sekä esimiehenä työskentelystä. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävien hoito edellyttää myös SAP-osaamista. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä arkisin antaa kunnossapitoinsinööri Olli Kanninen, puh. 0406764990.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 25.9.2019 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen, contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.