(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työnjohtaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt kunnossapidon työnjohtajaa UPM Pelloksen vaneritehtaille Mikkeliin.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 484 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi, www.upmgrada.com

Mitä teet

Tehtäviisi kuuluvat tehtaan mekaanisen kunnossapidon huolto- ja asennustöiden suunnittelu, toteutus ja valvonta. Vastaat oman alueesi resurssien, varaosien ja tarvikkeiden suunnittelusta sekä hankinnasta. Esimiehen roolissa vastaat myös oman työryhmäsi ammatillisesta kehittymisestä ja huolehdit työturvallisuudesta. Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja haasteellisen tehtäväkentän.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi teknikko, AMK-insinööri tai vastaava
  • Sinulta löytyy kokemusta työnjohdosta tai työnsuunnittelutehtävistä, sekä prosessilaitteiden kunnossapidosta
  • Olet oma-aloitteinen, joustava sekä organisointi- ja yhteistyökykyinen
  • Haluat menestyä työssäsi ja jatkuvasti kehittää tehtäviäsi
  • Eduksesi katsotaan tuntemus SAP -kunnossapitojärjestelmästä

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa työnsuunnittelija Ilkka Kiukas, ilkka.kiukas@upm.com.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 10.02.2019 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.