(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työnjohtaja
Schaefer Kalk Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018

Operatiivisen kunnossapidon toteutuksen, ylläpidon ja kehityksen työnjohtoon haemme

Kunnossapidon työnjohtajaa

Tehtävänäsi on vastata ja varmistaa Kuusankosken tehtaan sähköinen ja mekaaninen käynnissäpito. Työsi on mielenkiintoinen ja haastava kokonaisuus päivittäistä kunnossapitoa, järjestelmien ylläpitoa sekä projekteja ja kanssakäymistä yhteistyökumppaneiden kanssa. Käytännössä vastaat PCC-laitoksen kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta ja olet merkittävässä roolissa tehtaan tuottavuuden kannalta.

Olet etsimämme henkilö, jos olet esimerkiksi AMK-insinööri ja olet jo kerryttänyt kokemusta sähköisestä ja mekaanisesta kunnossapitotyöstä. Huomioimme myös työskentelyn kautta hankitun vankan työkokemuksen ja osaamisen. Tehtävä vaatii vähintäänkin S3-sähköpätevyyden ja tietotaitoa perus sähkömittareiden käytöstä. Mekaanisen kunnossapidon huollot ja korjaukset ovat tuttuja ja olet perillä inverttereistä, niiden parametroinnista, venttiileistä ja niiden asemoinnista sekä mm. pneumatiikan komponenteista. Konepiirustustaito ja piirustuksien tulkintataito ovat eduksi. Kansainvälisessä yrityksessä työskentely edellyttää hyvää luettua ja kirjoitettua englanninkielen taitoa.

Tehtävässä tarvitset myös hyviä ihmissuhdetaitoja ja mielellään esimieskokemusta, koska toimit operaattoreiden työnjohtajana ja yhteistyössä koko tehtaan henkilöstön kanssa. Arvostamme hyvää paineensietokykyä, joustavuutta, kehittymiskykyä sekä halua kasvaa ja kykyä sitoutua tehtävään. Kunnossapidon työnjohtaja on myös tehtaan johtoryhmän jäsen.

Tässä on loistava mahdollisuus työskennellä paikallisesti kansainvälisessä yrityksessä. Tehtävässä saat vastuuta sekä tärkeän ja monipuolisen roolin tehdaskokonaisuudessa. Olet ennen kaikkea hyvä ja sitoutuva tyyppi, joka kantaa vastuunsa, kehittää ja kehittyy uskaltaen tehdä päätöksiä niin yhdessä tiimin kanssa kuin tarvittaessa yksinkin.

Hae tehtävään 15.8.2018 mennessä osoitteessa www.personnel.fi kertomalla osaamisestasi ja motivaatiostasi sekä palkkatoiveestasi.

Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo 14-16.30 Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ari Ripatti numerosta 044 7340 350.