(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työnjohtaja
Vertek Sähköpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018


Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa kanssamme, kun haemme osaavaan ja innovatiiviseen joukkoomme


Työnjohtajaa Vertek Sähköpalvelun toimipisteelle Uuteenkaupunkiin


Mitä tarjoamme? Vastuullesi kuuluvat sähköalan työnjohdolliset tehtävät. Vastaat palveluista paikallisen teollisuuden alan asiakkaan kunnossapitosopimuksen osalta ja työ tapahtuu asiakkaan toimipisteessä. Toimit asentajien esimiehenä sekä vastaat päivittäisestä toiminnan ohjauksesta, asiakasyhteistyöstä ja tarjouslaskennasta. Olet osa Vertek Sähköpalvelun työnjohdon tiimiä, mutta vastaat oman ryhmäsi esimiestyöstä itsenäisesti.

Mitä odotamme sinulta? Olet sähköalan ammattilainen, joko kokenut sellainen tai tulevaisuuden kasvava kyky. Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkötöistä; ehdoton etu on, jos sinulla on lisäksi kokemusta sekä kiinteistöjen että teollisuuden asennustöistä. Olet mahdollisesti jo hankkinut näyttöjä menestyksestä esimiestehtävässä. Olennaisinta kuitenkin on, että sinulla on tahto ja kyky ottaa vastuu asiakkaalle tarjottavasta palvelukokonaisuudesta ja esimiestyöstä. Osaat ratkaista ongelmia ja tehdä päätöksiä itsenäisesti. Vuorovaikutustaidot ovat vahvuutesi! Tehtävä edellyttää järjestelmällistä työotetta, raportointikykyä sekä vahvaa palveluhenkisyyttä.

Miksi meille? VSV Yhtiöt on vakavarainen työnantaja. Olemme perinteikäs, mutta samalla dynaaminen ja nuorekas yritys - emme mikään vanha sähkölaitos. Innovoimme jatkuvasti uutta ja olemme edelläkävijä uuden teknologian soveltamisessa. Meillä ei tarvitse vain käydä töissä, meillä saat ideoida, kehittää ja kehittyä, vaikkapa koko työurasi ajan. Olemme ihmisten kokoinen talo, joka tarjoaa aidosti etenemismahdollisuuksia. Arvostamme työntekijöitämme ja panostamme työssä viihtyvyyteen. Puutumme ongelmiin ja teemme töitä sen eteen, että työarki on sujuvaa. Olemme oikein hyvä työpaikka jo nyt, mutta asetamme tavoitteet korkealle ja tähtäämme parhaaksi työpaikaksi 2020. Tarjoamme myös ison talon edut!

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 12.8.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Kirsi Viskari, puh: 050-3909791 tai kirsi.viskari@vsv.fi.