(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työnjohtaja
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto Henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Vakavarainen rakennustuoteteollisuuden asiakkaamme hakee tehtaalleen Nurmijärvelle korjaamoonsa KUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJAA. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu toimia korjaamon ja kunnossapidon työntekijöiden ja pihamiesten esimiehenä. Vastaat korjaus-, huolto- ja kunnossapitotöiden organisoinnista, aikatauluttamisesta sekä työvuorolistojen tekemisestä. Lisäksi toimenkuvaan kuuluvat materiaali- ja varaosatilaukset. Alaisuudessasi on kymmenkunta työntekijää, mutta työtehtävissä käytetään myös ulkopuolisia urakoitsijoita. Tehtävässä menestyminen edellyttää: - soveltuvaa teknistä koulutustaustaa - esimieskokemusta muutaman vuoden ajalta ja oikeanlaista asennetta ja kunnianhimoa esimiestehtäviin - työkokemusta ja teknistä osaamista työkoneiden korjauksesta tai metallitöiden rakenteiden toteuttamisesta - organisointitaitoja, vastuullista ja järjestelmällistä työotetta, tarvittaessa joustavuutta ja halua saada työtehtävät suoritetuiksi - hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia vaihtelevien tilanteiden keskellä - kielitaidosta on hyötyä tehtävän hoidossa Asiakkaamme tarjoaa: - monipuolisia ja haastavia työtehtäviä
- toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, urakehitysmahdollisuuksia
- osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä ja mukavat työkaverit
- kilpailukykyisen palkkauksen työkokemuksen mukaan Työn aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat olla mukana kasvavan rakennustuoteyrityksen toiminnassa mukana, täytä sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.


Löydät meidät myös Facebookista:
www.facebook.com/aaltovoima

Tutustuthan Aalto Henkilöstöpalveluiden vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY