(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työnjohtaja Sodankylään
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Etsimme asiakkaallemme kunnossapidon työnjohtajaa Sodankylään.

Tehtäviisi kuuluu mm. kunnossapidon asennus- ja huoltotöiden suunnittelu, toteutus ja valvonta.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työn kautta hankittua osaamista, voimassaolevia työturva- ja tulityökortteja.

Arvostamme aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä, tarjouslaskennasta ja kunnossapidon asiakastyöstä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, kykenet ratkomaan itsenäisesti vastaan tulevia haasteita, omaat taitoa kohdata asiakas ja tunnistaa hänen tarpeensa sekä koet vastuun ympäristöstä tärkeänä asiana.

Työ alkaa määräaikaisena, sopivan henkilön löytyessä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Mahdollisuus asuntoon työsuhteen alussa.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Päivi Rantsi