(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työnjohtaja (sähkö-automaatio)
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021
Haemme joukkoomme Metsä Fibren Kemin sellutehtaalle

Kunnossapidon työnjohtajaa (sähkö-automaatiokunnossapito)

Toimintamme kehittyessä haemme joukkoomme kunnossapidon osaajaa esimiestehtäviin. Olet etsimämme henkilö, jos työkokemuksesi on prosessiteollisuuden kunnossapidosta ja kunnossapito on lähellä sydäntäsi. Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri) sekä työkokemus alalta. Tietotekniset taitosi ovat hyvät ja vahva työturvallisuusasenteesi on tinkimätön osa ammattitaitoasi. Tarvittaessa tulet toimeen myös englannin kielellä. Eduksi luetaan SAP-osaaminen ja sellutehtaan prosessituntemus.

Tehtävässä toimit yhteistyössä osaavan tuotanto- ja kunnossapito-organisaation kanssa ja näet oman työsi lisäarvon tuotantotehokkuuden, käyttövarmuuden ja kunnossapidon tuottamisena asiakkaallemme. Olet henkilönä oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen ja joustava.

Tarjoamme mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti, kiinnostavat työtehtävät osaavassa kunnossapito-organisaatiossa sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Marko Aalto p. 050 369 8483, marko.aalto@caverion.com ja Juha Sorsa p. 050 543 7615, juha.sorsa@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään 28.2.2021 mennessä.