(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon toimihenkilöitä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018
Tehtävän kuvaus

Haemme Metsä Fibren sahoille kunnossapidon toimihenkilöä. Tehtävät koskevat kunnossapidon suunnittelua sekä töiden johtamista ja esimiestyötä.

Avoinna olevat tehtävät:

- sähköautomaatiokunnossapidon esimiehiä Rengon ja Merikarvian sahalle
- kunnossapidon suunnittelija Lappeenrannan sahalle.

Kunnossapidon esimiehenä johdat sähköautomaatiokunnossapitotiimin työskentelyä ja vastaat kunnossapitotöiden suorittamisesta. Linjojen toiminnan ylläpidossa ja kehityksessä käytät tehokkaasti hyväksi omaa ja ryhmäsi ammattitaitoa ja resursseja. Toimit tiiviissä yhteistyössä koko kunnossapidon, tehtaan muun henkilöstön, laitevalmistajien, tavarantoimittajien ja urakoitsijoiden kanssa.

Kunnossapidon suunnittelijana vastaat kunnossapitotöiden suunnittelusta ja aikataulutuksesta sekä ulkoisten resursoinnin kohdentamisesta. Ylläpidät ja kehität kunnossapidon järjestelmiä ja varastointia. Toimit tiiviissä yhteistyössä sahan kunnossapidon ja tuotannon sekä eri asiantuntijaorganisaatioiden kanssa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä tehokkaan tuotantolaitoksen kunnossapidon tehtävissä osana ammattitaitoista henkilöstöä. Avoimena olevat työtehtävät ovat monipuolisia ja vastuullisia, ja tarjoavat hyvän mahdollisuuden hyödyntää ja edelleen kehittää omaa osaamista.

Edellytykset

Edellytämme sinulta kokemusta kunnossapidon tehtävistä. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus, esim. insinööritutkinto sekä hyvät yhteistyötaidot. Sinulla on aktiivinen ote työhön sekä tehtävän edellyttämää joustavuutta, jämäkkyyttä ja päätöksentekokykyä. Esimiestehtävässä olet innostava ja tuet toiminnallasi tiimien itseohjautuvuutta. Johdat tiimiäsi omalla positiivisella sekä kannustavalla esimerkilläsi ja viet yhdessä sovittuja asioita oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella sahojen tehdaspäälliköiltä:

• Anssi Meuronen, tehdaspäällikkö, Lappeenrannan saha, puh. 050 5989 319
• Tuomas Arminen, tehdaspäällikkö, Rengon saha, puh. 040 7508883
• Riku Iisakkala, tehdaspäällikkö, Merikarvian saha, puh. 050 387 3820

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi 18.11.2018 mennessä. Merkitse hakulomakkeella mihin tehtävään ja paikkakunnalle ensisijaisesti kohdistat hakemuksesi.