Kunnossapidon tietojärjestelmien pääkäyttäjä
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

KUNNOSSAPIDON TIETOJÄRJESTELMIEN PÄÄKÄYTTÄJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu

Kunnossapidon tietojärjestelmien pääkäyttäjänä vastaat tiedon laadusta, käytettävyydestä sekä tiedon ylläpidosta. 

Dokumentointi- ja toiminnanohjausjärjestelmän käytön tukeminen ja kehittäminen on oleellinen osa työtäsi. Toimit yhteistyössä kaikkien kunnossapidon toimintojen kanssa ja olet mukana kehittämässä kunnossapidon päivittäisiä toimintamalleja tietojärjestelmiä hyödyntäen. 

Vastaat lisäksi järjestelmien käyttöoikeuksien määrittelystä sekä toimit kunnossapidon linkkinä muihin tietojärjestelmien tiimeihin.

Toivomme hakijalta

Haemme ensisijaisesti tekniikan alalta korkeakoulutuksen (amk-insinööri tai vastaava) suorittanutta oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä henkilöä, jolla on innostusta ja halua toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.  

Tehtävässä työkielenä on suomi, mutta myös hyvää englannin kielitaitoa tarvitaan tietojärjestelmän käyttökielen ja kansainvälisen ympäristön vuoksi.

Tehtävään soveltuvalla henkilöllä tulee olla kokemusta teollisesta kunnossapidosta sekä ERP-ohjelmistojen, erityisesti SAP ja SAP PM käytöstä.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Valtteri Sell
Kunnossapitoinsinööri
valtteri.sell@meyerturku.fi
+35840 504 1292 (soittoajat maanantaisin ja perjantaisin 26.4. asti kello 14 -15)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1260787
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku