(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon suunnittelija
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Haemme
Kunnossapidon suunnittelijaa
Metsä Fibren Kyrön sahalle

Sinun roolisi tulevaisuuden metsässä

Kunnossapidon suunnittelijan työtehtävät ovat monipuolisia ja vastuullisia, ja tarjoavat hyvän mahdollisuuden hyödyntää ja edelleen kehittää omaa osaamista.

Kunnossapitotoiminnan suunnitelmien toteutuksen seurannan ja raportoinnin lisäksi työtehtäviisi kuuluu mm.

  • Säännöllisten osastohuoltojen seisokkisuunnittelu
  • Vuosihuoltojen suunnittelu
  • Ennakkohuollon suunnittelu, ylläpito ja kehitys
  • Käyttäjäkunnossapidon ohjaus ja seuranta
  • Kriittisyysluokittelu
  • Investointien ja suurkorjausten suunnittelu

Kyrön sahan tuotantokapasiteetti on noin 235 000m3 mäntysahatavaraa vuodessa. Tuotteiden käyttökohteita ovat mm. korkealaatuiset liimapuut, hirsitalot ja puusepänteollisuus sekä teollinen höyläys, ikkunoiden ja ovien valmistus ja pakkausteollisuus. Viennin osuus tuotannosta on noin 80 %, henkilöstöä sahalla on 70.

Millaista osaamista etsimme

Edellytämme sinulta kokemusta kunnossapidon tehtävistä. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus, esim. insinööritutkinto sekä hyvät yhteistyötaidot. Sinulla on aktiivinen ote työhön sekä tehtävän edellyttämää joustavuutta, jämäkkyyttä ja päätöksentekokykyä.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä tehokkaan tuotantolaitoksen kunnossapidon tehtävissä osana ammattitaitoista henkilöstöä. Henkilöstöllemme tarjotaan myös liikunta- ja kulttuurietua työssä jaksamisen tueksi.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Metsällä on suuri merkitys meidän jokaisen elämässä. Katso videolta, miksi Tulevaisuus alkaa Metsästä! Tulevaisuus alkaa Metsästä

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Tehdaspäällikkö Jorma Nieminen (p. 050 320 2023) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Hän on parhaiten tavoitettavissa pe 1.11, pe 8.11. ja to 14.11. kello 13.00-15.00

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 24.11.2019 saakka. Menestystä hakuun!