(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon sähköasentajaa Junnikkala Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Junnikkala Oy on ehdoton puunjalostuksen edelläkävijä Pohjanmaalla. Sahaamme, höyläämme ja jatko-jalostamme puutuotteita yli 20 maahan jo yli 50 vuoden kokemuksella. Liikevaihtomme on noin 90 miljoonaa ja kehitämme jatkuvasti tuotteita 150 henkilön voimin vastaamaan markkinoiden haasteisiin. Junnikkala Oy työllistää lisäksi laajan alihankinta-verkoston. Jalostamme puutuotteita uusimmalla ja tehokkaimmalla alan teknologialla. Junnikkala Oy on uudistamassa ja modernisoimassa Kalajoen ja Oulaisten tuotantolaitoksia. Lisätietoja yrityksestä www.junnikkala.com

TULE MEILLE TÖIHIN KUNNOSSAPITOON!

Haemme Junnikkala Oy:n palvelukseen Kalajoen ja Oulaisten sahatavaratehtaille

SÄHKÖASENTAJAA

Vastaamaan tuotantolinjojen häiriöttömän käytön sekä kiinteistötekniikan toimivuudesta, jossa painopiste on ennakkohuolloissa.  Työ sisältää paljon tuotanto- ja kiinteistölaitteiden korjausta, asennusta ja huoltotöitä. Työturvallisuuden varmistaminen on tärkeä asia päivittäisessä tekemisessä. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme alan peruskoulutusta ja/tai työkokemusta teollisuuden sähköasentajan tehtävistä.  Sinulla on tekevä ja tarttuva reipas asenne, sekä halu päästä tekemään töitä koneiden ja laitteiden korjaus- ja huoltotoimenpiteiden parissa. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä
                     - kilpailukykyisen palkan ja hyvät kehitysmahdollisuudet vahvistaa osaamistasi
                     - mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän ammattilaisten parissa
                     - panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 23.9.2018 mennessä. Haastattelut pidetään Junnikkala Oy:n tiloissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!