(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon sähköasentaja, Tampere
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme sähköasentajia Tampereen varikolle. Tampereen varikko huoltaa ja korjaa dieselvetureita, kiskobusseja ja ratatyökoneita noin 30 ammattilaisen voimin. Sähköasentajana tehtäviisi kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät kuten huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ sisältää myös vetureiden kuljettamista Tampereen varikon yksityisalueella. Tehtävä on vuorotyötä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja kokemusta sekä vetureiden siirtoasentajapätevyyteen vaadittavaa terveydentilaa. (lisätietoja: www.trafi.fi). Hitsaus-, hydrauliikka- ja paineilmakokemus sekä dieselveturiosaaminen katsotaan eduksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon sekä ryhmätyötaitoja. Olet valmis tekemään oman työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Halme puh. 040 8630 287 tai sähköpostitse mika.halme@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 14.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.