(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon sähköasentaja, Lujabetoni Oy, Järvenpää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Lujabetoni on investoinut Suomen suurimpaan betonielementtitehtaaseen Järvenpäässä. Haemme nyt vahvistusta kunnossapidon tiimiimme ja etsimme ammattitaitoista

KUNNOSSAPIDON SÄHKÖASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit tehtävässä monipuolisessa sähkö-mekaanisessa kunnossapitotyössä. Tehtäviisi kuuluu betonielementtituotannon koneiden ja laitteiden sekä kiinteistöjen kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt, painottuen sähköpuolen asennuksiin. Vastaat myös kunnossapitotöiden vaatimista tapahtumakirjauksista ARROW -järjestelmään.


Edellytämme sinulta

- Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä halukkuutta jatkuvaan kehittämiseen.
- Lisäksi odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta sähköalalta ja/tai teollisuuden kunnossapitotehtävistä sekä ehdotonta sitoutumista 0-tapaturmatavoitteeseen ja tavoitteen vaatimiin toimintatapoihin.
- Valmiutta tarvittaessa 2-vuoro- ja 3-vuorotyöhön.


Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan sekä vakituisen työsuhteen menestyvässä yrityksessä. Tässä tehtävässä pääset näyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi.

Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja hausta: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi