(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon moniosaajia
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Haluatko tehdä työtä, jonka ansiosta Pohjolan kiitoteillä on aina kesäkelit? Lentoasemillamme pääset työskentelemään kansainvälisessä ilmapiirissä ja kohtaat ihmisiä eripuolilta maailmaa.

Haemme Enontekiön, Kittilän, Kuusamon ja Rovaniemen lentoasemille kunnossapidon moniosaajia määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 2019-2020.

Tehtäviisi kuuluu maa- ja lentoliikenne- sekä muiden lentoasema-alueiden kunnossapitoa. Osallistut lentoaseman palo- ja pelastustoimeen sekä lentokoneiden tankkaukseen. Työ on vuorotyötä.

Menestyt hyvin tehtävässä, jos sinulla on jo kokemusta kunnossapidon tehtävistä sekä riittävää konekaluston ja tekniikan tuntemusta. Katsomme eduksi, jos sinulla on keskiasteen koulutus. Toimit oma-aloitteisesti ja vastuullisesti. Olet tiimipelaaja ja sinulla on erinomainen palveluasenne.

Työssäsi tarvitset BC-ajokorttia ja riittäviä it-taitoja. Sinulla on hyvä fyysinen peruskunto ja normaali värinäkö. Sujuvan suomen kielen lisäksi selviät erilaisissa palvelutilanteissa englannin kielellä. Tehtävään valittavalle tehdään turvallisuusselvitys.

Meillä jokainen työntekijä on arvostettu ammattilainen osana hyvien asioiden ketjua.

Tutustu tehtäviin tarkemmin ja jätä hakemuksesi 28.7.2019 mennessä kotisivuillamme www.finavia.fi/tyopaikat. Haastattelemme jo hakuaikana, joten olethan nopea.

Liitä mukaan ansioluettelosi ja vastaa videohaastattelun kysymyksiin.