(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon moniosaajia
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt UPM:n Pelloksen vaneritehtaalle Ristiinaan kunnossapidon moniosaajia noin kaksi vuotta kestävään oppisopimuskoulutukseen.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 444 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Mitä teet

UPM:n oppisopimuskoulutuksessa kehityt vaneriprosessin ammattilaiseksi kunnossapidon tehtäviin.

Kuka olet

 • Olet täysi-ikäinen
 • Sinulla on ammatillinen peruskoulutus
 • Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työntekijä
 • Olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä ja tuot kehitysideoita rakentavasti esiin
 • Sinulla on reipas ote työntekoon ja olet motivoitunut kehittämään itseäsi moniosaajaksi
 • Sitoudut 0-tapaturmatavoitteeseemme ja turvallisiin toimintatapoihimme
 • Olet valmis vuorotyöhön
 • Puhut suomea hyvin ja hallitset englannin perustaidot

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Kari Pöntinen, kari.pontinen@upm.com tai puh 0405951437.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 22.08.2018 mennessä.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseemme, contacthr@upm.com tai puh 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.