Kunnossapidon moniosaaja
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme Kemi-Tornio lentoaseman kunnossapitoon moniosaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2019 asti.

Tehtäviisi kuuluu lentoasema-alueiden kunnossapitoa ja lentokoneiden tankkausta. Vastuullesi kuuluu myös kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtäviä. Osallistut lentoaseman palo- ja pelastustoimeen, johon sinut tarvittaessa koulutamme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta huollon ja kunnossapidon tehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja erinomainen palveluasenne. Tehtävässä tarvitset BC-ajokorttia ja riittäviä it-taitoja. Palo- ja pelastuskelpoisuus vaatii sinulta hyvää fyysistä peruskuntoa. Työ on vuorotyötä.

Olet aktiivinen, työskentelet tavoitteellisesti, olet kehittymishaluinen ja yhteistyötaitoinen. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työskentely-ympäristön, hyvät työsuhde-edut, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään poliisin laatima turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus, joiden läpäisemiset ovat edellytys työsuhteen solmimiselle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Heikki Räisänen arkisin klo 10-14 p. 020 708 8703.

Hae tehtävää 31.8.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1163877
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi