(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon moniosaaja
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme Ivalon lentoasemalle kunnossapidon moniosaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2019 asti.

Tehtäviisi kuuluu lentoasema-alueiden kunnossapitoa, lentokoneiden tankkaus- ja jäänpoistotehtäviä sekä ramp- matkatavaran käsittelyä. Osallistut lentoaseman palo- ja pelastustoimeen. Koulutamme sinut näihin tehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta huollon ja kunnossapidon tehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja erinomainen palveluasenne. Tehtävässä tarvitset BC-ajokorttia, kokemusta raskaan ajoneuvon käsittelystä ja riittäviä it-taitoja. Palo- ja pelastuskelpoisuus vaatii sinulta hyvää fyysistä peruskuntoa. Työ on vuorotyötä.

Olet aktiivinen, työskentelet tavoitteellisesti, olet kehittymishaluinen ja yhteistyötaitoinen. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työskentely-ympäristön, hyvät työsuhde-edut, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään poliisin laatima turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus, joiden läpäisemiset ovat edellytys työsuhteen solmimiselle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Olli Temisevä arkisin klo 10-14 p. 020 708 8652

Hae tehtävää 31.8.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.