(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon moniosaaja
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme Rovaniemen lentoaseman kunnossapitoon moniosaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2019 asti.

Tehtäviisi kuuluu maaliikenne-, lentoliikenne- ja muiden lentoasema-alueiden kunnossapitoa sekä palo- ja pelastustehtäviä. Vastuullesi kuuluu mahdollisesti myös kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtäviä. Koulutamme henkilön tarvittaessa palo- ja pelastustehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, riittävää konekaluston tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä erinomaista palveluasennetta. Tehtävässä tarvitset BC-ajokorttia ja riittäviä it-taitoja.

Kokemus pelastuspalvelutoiminnasta, raskaan ajoneuvokaluston käsittelystä sekä monipuolisista huollon ja kunnossapidon tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. Työ on vuorotyötä.

Olet aktiivinen, työskentelet tavoitteellisesti, olet kehittymishaluinen ja yhteistyötaitoinen. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työskentely-ympäristön, hyvät työsuhde-edut, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään poliisin laatima turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus, joiden läpäisemiset ovat edellytys työsuhteen solmimiselle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Rovaniemen lentoaseman kunnossapitopäällikkö Vesa Santaniemi klo 10-14 p. 020 708 6520

Hae tehtävää 31.8.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.