(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon kesätyöt
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme asiakkaillemme Kymenlaakson alueella kesätyöntekijöitä mekaanisen kunnossapidon avustaviin tehtäviin.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotantolaitosten tuotanto- ja valmistuskoneiden, kuten sekoittimien, kuljettajien, moottoreiden jne huolto- ja korjaustehtäviä. Lisäksi suoritat työssäsi kiinteistön ennakkohuoltoa ja hoidat muita tukitehtäviä. Toimit tehtävissä kokeneen asentajan apuna.

Toivomme hakijoilta mekaanista osaamista. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi sähköasentajan, koneasentajan, automekaanikon tai muun teknisen alan koulutus, vaihtoehtoisesti kokemuksesi työkaluista ja korjaamisesta voi tulla myös harrastusten kautta! Tätä tehtävää uskallatkin hakea myös puhtaasti suoritetun tutkinnon ja sen aikana suoritettujen harjoitteluiden kokemuksella. Tärkeintä on asenne, sekä uskallus tarttua uusiin haasteisiin! Aiemmat kokemukset kunnossapitotehtävistä ja teollisuusympäristössä työskentelystä katsotaan toki eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävistä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.