(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon kesätyöntekijä
Maustaja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Haemme kotimaiselle asiakasyrityksellemme, Maustaja Oy:lle, Pyhännälle reippaita kunnossapidon kesätyöntekijöitä kesälle 2019. Kesätyöpaikan lisäksi voimme tarjota mahdollista työharjoittelupaikkaa tai oppisopimuskoulutusta. Maustaja Oy on yli 80 alan ammattilaista työllistävä, useiden tunnettujen elintarvikemerkkien sopimusvalmistuskumppani.

Maustaja Oy tarjoaa niin nuorelle kuin kokeneemmallekin alasta kiinnostuneelle hienon tilaisuuden päästä työskentelemään elintarviketeollisuudessa. Kunnossapidossa pääset tekemään monipuolisia tehtäviä, joita ovat mm. pakkauslinjojen asetustyöt, tuotantolaitteiden ja kiinteistön ennakkohuollot sekä korjaustyöt. Mikäli haluat kesätyön, josta on hyötyä tulevaisuudellesi ja jossa pääset tekemään vaihtelevia töitä iloisessa porukassa, olet löytänyt oikean paikan.

Olet hakemamme tekijä, mikäli sinulla on:
- Reipas, innokas ja vastuullinen työote
- Aito halu oppia uusia asioita
- Mahdollisuus työskennellä vuorotyössä
- Kyky toimia sekä ryhmässä että itsenäisesti

Eduksesi luetaan myös:
- Aiempi työkokemus
- Hygieniapassi
- Hyvä peruskunto elintarvikealan työhön
- Mahdollisuus tehdä 3-vuorotyötä

Toivomme hakijoilta täysi-ikäisyyttä, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Huomioimme kaikki saamamme hakemukset.

Kunnossapidon kesätyö voi alkaa jo toukokuussa ja kestää yli koko kesän. Reippailla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä Maustajalle pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Mikäli koet olevasi hakemamme kesätyöntekijä, täytä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Kesätyöntekijöiden valinnat tehdään maaliskuun loppuun mennessä. Haastattelut aloitamme kuitenkin jo hakuaikana, joten laita hakemus hyvissä ajoin!

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-päällikkö Marja Parkkari +358 44 330 8824.

Maustajaan voit tutustua osoitteessa www.maustaja.fi.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.