(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon kesämestari /-työnsuunnittelija Jätevoimalalle
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme kaukolämpöverkkojen kunnossapitoon kesämestaria /-työnsuunnittelijaa ajalle 2.5. – 30.9.2019. 

Työssäsi osallistut kaukolämpö- ja maakaasuverkon kunnossapito-, huolto- ja korjaustöihin. Olet osa tärkeää tiimiä, joka vastaa Vantaan alueen kaukolämpöverkon kunnossapitotöistä. Osallistut myös liittämistöihin sekä käyttökeskeytyksiin oheistöineen. Työhösi kuuluvat lisäksi kaivojen ja mittauskeskusten huoltaminen sekä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan toimistotyötä kunnossapitojärjestelmän kehittämisen tiimoilta. 

Eduksesi tehtävässä ovat esimerkiksi putki-, metalli-, energia- tai konetekniikan ammattikoulu- tai ammattikorkeakouluopinnot. Toivomme sinun olevan käytännöllinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Arvostamme sinussa järjestelmällisyyttä, tiimityötaitoja sekä sosiaalisuutta. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.