(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon kesäharjoittelijoita
WIOSS Witron On Site Services GmbH

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Witronin kesäharjoittelijana osallistut automaatiolaitteiston huoltoon ja ylläpitoon. Hieman taustastasi ja osaamisestasi riippuen tyypilliseen työpäivääsi saattaa sisältyä esimerkiksi automaatiojärjestelmän kunnossapitotöitä, vianhakua, asennuksia, akuutteja vikakorjauksia tai järjestelmän ennakoivaa huoltoa. Huoltokohteita ovat esimerkiksi kuljettimet, tavarahissit, moottorit ja hyllystöihin liittyvä mekaniikka. Perehdytämme sinut huolellisesti kaikkiin tehtäviisi.
  
Töitä teemme 7-8-henkisissä tiimeissä, ja laitos pyörii kellon ympäri sekä arkisin että viikonloppuisin. Keskeytymätön kolmivuorotyökiertomme on kaksi aamuvuoroa 6-14, kaksi iltavuoroa 14-22, kaksi yövuoroa 22-6, neljä päivää vapaata.

Työpäivän aikana liikutaan paljon, joten hyvä peruskunto on edellytys tehtävistä suoriutumiseen. Töitä tehdään tarvittaessa kaikilla lämpötila-alueilla, kuivatuotevarastosta pakkasvarastoon.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta jo jonkin verran aiempaa tekniikan tai teollisuuden alan kokemusta esimerkiksi huolto-, asennus- tai kunnossapitotehtävistä. Ammatti- tai ammattikorkeakouluopinnot esimerkiksi automaatiotekniikan, sähkön, elektroniikan, kunnossapidon tai konetekniikan alalta ovat vahva pohja tehtäviimme. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin intoa uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen, teknistä orientoituneisuutta, ongelmanratkaisu- ja tiimityötaitoja sekä kykyä pitää työkalut käsissä myös kiireen keskellä.

Lisäksi työ täysautomatisoidussa logistiikkakeskuksessa edellyttää sinulta:
- vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta fyysiseen kolmivuorotyöhön, myös viikonloppuisin
- kykyä työskennellä myös korkeissa paikoissa (24 m) sekä eri lämpötila-alueilla (-24°C-asteeseen saakka)
- perustason englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa