(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon kesäharjoittelijoita 2019
WIOSS Witron On Site Services GmbH

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Mielenkiintoisia tekniikan alan kesätöitä maailman suurimmassa täysautomatisoidussa logistiikkakeskuksessa!

Haluatko olla mukana vaikuttamassa päivittäistavarakaupan jokapäiväiseen sujuvuuteen? Haemme On site -organisaatioomme , S-ryhmän päivittäistavaran logistiikkakeskukseen Bastukärriin, Sipoon ja Keravan rajalle useita tekniikan alan kesäharjoittelijoita monipuolisiin kunnossapitotehtäviin.

Kunnossapidon kesäharjoittelijoita 2019

Witronin kesäharjoittelijana osallistut automaatiolaitteiston huoltoon ja ylläpitoon. Hieman taustastasi ja osaamisestasi riippuen tyypilliseen työpäivääsi saattaa sisältyä esimerkiksi automaatiojärjestelmän kunnossapitotöitä, vianhakua, asennuksia, akuutteja vikakorjauksia tai järjestelmän ennakoivaa huoltoa. Huoltokohteita ovat esimerkiksi kuljettimet, tavarahissit, moottorit ja hyllystöihin liittyvä mekaniikka. Perehdytämme sinut huolellisesti kaikkiin tehtäviisi.
  
Töitä teemme 7-8-henkisissä tiimeissä, ja laitos pyörii kellon ympäri sekä arkisin että viikonloppuisin. Keskeytymätön kolmivuorotyökiertomme on kaksi aamuvuoroa 6-14, kaksi iltavuoroa 14-22, kaksi yövuoroa 22-6, neljä päivää vapaata.

Työpäivän aikana liikutaan paljon, joten kohtalainen peruskunto on edellytys tehtävistä suoriutumiseen. Töitä tehdään tarvittaessa kaikilla lämpötila-alueilla, kuivatuotevarastosta pakkasvarastoon.   Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta jo jonkin verran aiempaa tekniikan tai teollisuuden alan kokemusta esimerkiksi huolto-, asennus- tai kunnossapitotehtävistä. Ammatti- tai ammattikorkeakouluopinnot esimerkiksi automaatiotekniikan, sähkön, elektroniikan, kunnossapidon tai konetekniikan alalta ovat vahva pohja tehtäviimme. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin intoa uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen, teknistä orientoituneisuutta, ongelmanratkaisu- ja tiimityötaitoja sekä kykyä pitää työkalut käsissä myös kiireen keskellä.

Lisäksi työ täysautomatisoidussa logistiikkakeskuksessa edellyttää sinulta:
  • vähintään 18 vuoden ikää
  • valmiutta fyysiseen kolmivuorotyöhön, myös viikonloppuisin
  • kykyä työskennellä myös korkeissa paikoissa (24 m) sekä eri lämpötila-alueilla (-24°C-asteeseen saakka)
  • perustason englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa


Herätimmekö kiinnostuksesi?

Lisätietoja työskentelystä Witronilla sekä rekrytointiprosessista antaa HR Coordinator Mia Ahlqvist maanantaisin klo 10-11 sekä keskiviikkoisin klo 13-14, puh. 050-3065153. Tavoitat Mian myös sähköpostitse, mahlqvist@witron.de

Voit myös tutustua meihin, avoimiin tehtäviimme sekä Witronin automaatiojärjestelmiin tarkemmin osoitteessa www.witronille.fi tai www.youtube.com/user/witronlogistik.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Linkin hakulomakkeelle löydät tämän sivun alareunasta, Hae työpaikkaa -kohdasta. Toivomme, että liität hakemukseesi ansioluettelon ja hakemuskirjeen lisäksi tiedon sinulle sopivasta aloitusajankohdasta.

Kesäharjoittelijahakumme on auki 1.2. – 17.3. Haastattelut tehtäviin järjestetään maalis-huhtikuun aikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan huhti-kesäkuussa, ja on kesän ajan kokoaikainen.

P.S. Olemme mukana vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa, ja sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin. Voit lukea lisää kampanjasta osoitteessa www.kesaduuni.org.