(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon kehityspäällikkö
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020

Metsä Fibre rakentaa uuden sahan Raumalle. Investoinnin arvo on noin 200 miljoonaa euroa ja yksikön vuosituotanto on noin 750 000 kuutiota mäntysahatavaraa. Rakennettava saha tulee olemaan teknologialtaan ja tehokkuudeltaan edelläkävijä maailmassa.  Rakennustyöt on aloitettu keväällä 2020 ja tuotannon on määrä käynnistyä vuoden 2022 kolmannen neljänneksen aikana.

Haemme Metsä Fibren Rauman sahaprojektiin

Kunnossapidon kehityspäällikköä

Roolisi tulevaisuuden Metsässä

Vastaat Raumalle rakennettavan uuden sahan kunnossapidon toimintamallien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Pääset kehittämään kaikkien sahojen kunnossapidon toimintamallia. Toimit tiiviissä yhteistyössä Rauman sahaprojektin johdon ja Metsä Fibren tuotanto-organisaatioiden kanssa.

Millä vakuutat meidät?

Sinulla on kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja sen kehittämisestä. Näet digitalisaation ja datan mahdollisuudet sekä osaat hyödyntää nykyaikaisen kunnossapidon konsepteja. Hallitset kunnossapidon eri osa-alueet. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi.

Mitä sinulta odotetaan

  • Halua ja rohkeutta uudistaa sekä haastaa kunnossapidon toimintamalleja
  • Tunnet käyttäjäkunnossapidon mahdollisuudet
  • Olet käytännönläheinen ja aikaansaava
  • Hallitset muutostilanteet ja osaat viedä käytännöt operatiiviseen toimintaan
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta tekniikan alalta
  • Kokemusta ja osaamista projektimaisesta työskentelystä

Miksi Metsä?

Luomme kestävää kasvua uusiutuvasta puuraaka-aineesta. Metsä Fibren kasvu perustuu  edelläkävijyyteen, vastuullisuuteen ja erinomaiseen suorituskykyyn kaikessa toiminnassa. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen.

Millaista on olla töissä Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja antavat Projektijohtaja Harri Haapaniemi p. 0500 361632 ja Johtaja, puunhankinnan ohjaus ja sahatavaran tuotanto Jani Riissanen p. 050 5988714.  Harrin tavoitat parhaiten ke 3.6. ja to 4.6. klo 14-17, Janin tavoitat parhaiten ma 1.6. ja ti 2.6. klo 14-16.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 21.6.2020 asti. Onnea hakuun!