(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon kehitysinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt kunnossapidon kehitysinsinööriä Kaukaan sellutehtaalle määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 saakka.

UPM on yksi maailman johtavista havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat maailmanlaajuisesti useilla tuotealueilla, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,600 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi​

Mitä teet

Vastaat Kaukaan sellutehtaan sekä paperitehtaan mekaanisen kunnossapidon sekä siihen liittyvän omaisuuden hallinnan kehittämisestä tavalla, joka edistää kannattavuutta ja käytettävyyttä. Päätehtäviisi kuuluvat tuotantolaitteiden luotettavuuden ja elinkaarenhallinnan kehittäminen. Tehtävät määräytyvät tarkemmin koulutuksesi ja kokemuksesi mukaan. Raportoit tehtävässä kunnossapidon kehityspäällikölle.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva konetekniikan, voimalaitostekniikan tai tuotantotekniikan koulutus (diplomi-insinööri tai vastaava) ja kokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidosta
  • Olet oma-aloitteinen, joustava, innostava ja yhteistyökykyinen. Lisäksi sinulla on hyvät organisointi- ja projektinhallintataidot 
  • Ymmärrys sekä aiempi digitalisaatioon liittyvä kokemus katsotaan eduksesi
  • Olet kiinnostunut kunnossapidon kehitystrendeistä ja sitoudut nolla tapaturmaa -ajatteluun
  • Sinulla on hyvä englannin kielitaito, muu kielitaito katsotaan eduksesi

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Työskentelet ensisijaisesti Kaukaan tehtaalla. Lisäksi työskentelet yhteistyössä UPM Kymin sekä Pietarsaaren yksiköiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapidon kehityspäällikkö Tero Junkkari, puh. +358405674830, tero.junkkari@upm.com. Yhteydenotot arkisin kello 15:30-16:30.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si oheisen linkin kautta 3.5.2019 mennessä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä ContactHR@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.