Kunnossapidon hankinta-apulainen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN on yksi maailman suurimmista ovi- ja ikkunavalmistajista, jolla on yli 22 000 työntekijää 24 maassa maailmanlaajuisesti. JELD-WEN, suunnittelee, valmistaa ja myy erilaisia sisä- ja ulko-ovia sekä puu-, vinyyli- ja alumiini-ikkunoita ja oheistuotteita käytettäviksi sekä uusissa että korjattavissa ja remontoitavissa asuinrakennuksissa ja muissa tiloissa. 
Kuopiossa sijaitsee JELD-WEN Suomi Oy:n tehdas, jossa työskentelee yhteensä noin 180 henkilöä. Kunnossapito-osasto vastaa tuotannon ennakkohuolloista, koneiden ja laitteiden käynnissä pidosta sekä kiinteistöhuollosta.

Haemme nyt Kuopioon kunnossapidon hankinta-apulaista.
Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtäviisi kuuluu toimia SAP-hankintajärjestelmän ympäristössä, tehdä hankintaehdotuksia kunnossapidon tarpeiden mukaan, hoitaa lähetystä, järjestelmän ylläpitoa sekä vastaanottaa ja tarkastaa saapuvat tavarat.
Niinä hetkinä kun yllämainitut tehtävät eivät vie aikaasi, toimit apuna peruskunnossapitotyössä.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa ymmärrys sähkö- ja mekaanisesta kunnossapidosta, järjestelmällisyys ja aiempi kokemus hankintatehtävistä ja -järjestelmistä. Taustallasi olisi hyvä olla jokin teknisen alan koulutus.
Hankinta-apulainen työskentelee pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta myös valmiutta vuorotyöhön tarvittaessa edellytetään.

Vakituisen työsuhteen lisäksi sinulle on tarjolla osaamistasi tukeva työyhteisö, mahdollisuus edetä urallasi ja kasvattaa osaamistasi kunnossapidon alueella.
JELD WENin työyhteisössä korostetaan tasa-arvoisuutta, rehellisyyttä ja kehittymistä jokaisena työpäivänä.

Oletko valmis haastamaan itsesi kunnossapidon hankinnassa ja valmiina opettelemaan uutta?

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot