(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon esimies
Huhtamaki Foodservice Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen (vanhempainvapaan sijaisuus)

Kunnossapidon esimiestä

Tehtävässä vastaat kunnossapidon päivittäisestä operatiivisesta esimiestyöstä, asentajien työn ohjaamisesta ja organisoinnista. Varmistat, että työt tehdään sovittujen ohjeiden, menetelmien ja toimintatapojen mukaisesti työturvallisuusnäkökohdat ja toiminnan laatu huomioiden. Tarvittaessa käynnistät ja organisoit korjaavat toimenpiteet mahdollisissa häiriötilanteissa. Osallistut kunnossapitoprojekteihin ja muutostöihin. Raportoit tehtävässäsi kunnossapitopäällikölle.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja kokemusta teollisuuden kunnossapidon esimiestehtävistä. Pakkaus- tai elintarviketeollisuuden tuntemus sekä kokemus ja osaaminen Lean-toimintamallin käytöstä katsotaan eduksi.

Olet jämäkkä, organisointikykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä halua oppia ja kehittää toimintaa. Olet innostava ja motivoiva esimies, jolla on käytännönläheinen ote työhönsä. Englanninkielentaitosi on hyvä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.2.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantojohtaja Ari-Matti Tuovinen puh. 040 147 6820.

Soittoajat to 6.2. klo 14-15 ja ke 12.2. klo 14-15.