(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon esimies
Fazer Makeiset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsitkö työtä, jossa näkyy kädenjälkesi? Haemme nyt kesäksi sinua

Kunnossapidon esimies Lappeenrannan makeistehtaalle

Kunnossapidon esimiehenä vastaat päivittäisestä mekaanisen kunnossapidon työnjohdosta ja huollon (osin myös ennakkohuoltojen) suunnittelusta. Työnkuvaasi kuuluu henkilöstön työskentelyedellytysten varmistaminen sekä henkilöstöresurssien ohjaaminen päivittäisessä kunnossapitotyössä. Suunnittelet oman vuorosi päivittäistä toimintaa ja vastaat toteutuksesta organisoimalla työt ja työvuorot (sis. työajan seurannan). Ratkot mielelläsi ongelmatilanteita sekä kehität erilaisia menetelmiä ja työyhteisöä. Olet linkkinä eri sidosryhmiin huolehtien siitä, että yhteistyö sujuu.

Tukenasi tehtävissä on osaava kunnossapito-organisaatio ja raportoit työssäsi Fazer Makeisten Lappeenrannan tehtaan tekniselle päällikölle. Tehtävä on 4 kuukauden määräaikainen vuosiloman sijaisuus touko-syyskuulle.

Miksi Fazer?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin.
Lappeenrannan makeistehtaalla pääset tekemään töitä mielenkiintoisten projektien parissa ja vastaamaan osaltasi kasvustrategiamme toteutumisesta. Ja mikäli Suomen karkkipääkaupungin tehdas ei ole vielä entuudestaan tuttu, täältä pääset tutustumaan lisää ammattilaistemme työhön ja makeisten valmistukseen https://bit.ly/2Kv6z99

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta tuotannon kunnossapidosta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tekniikan alalta/ alan opiskelija). Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä valmiutta työskennellä itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä vaativissa tilanteissa. Kokemus esimiestyöstä kunnossapidon saralla katsotaan eduksi. Englannin kielen taito sekä hyvä IT-osaaminen ovat perusedellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Täytä hakemus osoitteessa https://www.fazergroup.com/fi/ura-fazerilla/ tai oheisesta linkistä viimeistään 23.2. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Olli-Pekka Lohi + 358 405143349.

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/

Northern Magic. Made Real.