(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon esimies
Froneri Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Pingviinijäätelöt etsii Kunnossapidon esimiestä Turengin jäätelötehtaalle vakituiseen työsuhteeseen!

Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittajatiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta?

Kunnossapidon esimiehenä johdat Jäätelötehtaan kunnossapidon päivittäistä toimintaa ja vastaat sen kehittämisestä ja resurssoinnista. Tehtävässä tarvitaan vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Avainasioita työssä ovat sähkö‐, ennakkohuolto‐ ja mekaniikka‐asentajista koostuvan tiimin johtaminen sekä vahva yhteistyö tuotanto‐organisaation ja tuotannon suunnittelun kanssa. Osaat toimia menestyksekkäästi osana tuotantolaitoksen organisaatiota sekä jalkauttaa saadut toimeksiannot toteutussuunnitelmiksi. Sinulla on vastuu jatkuvasta parantamisesta – laatu, Ennakkohuollot, kustannukset, Resurssinkäyttöaste, tulosten raportointi. Edellytämme aikaisempia näyttöjä kunnossapidon johtamisesta ja toimimisesta teollisessa ympäristössä.

Tarvittava kokemus

Koulutus: konetekniikan tai sähkö‐automaatioinsinööri

Työkokemus

Edellytämme kokemusta tuotanto‐ tai prosessiteollisuudesta. Sinulla on laaja kokemus kunnossapidon työnjohtajatehtävistä tai vastaavista tehtävistä kunnossapidossa, sekä laajaa‐alainen tuntemus tekniikasta, kustannusten seurannasta sekä hankinnoista. Osaat johtaa ja kehittää ihmisiä sekä prosesseja. Sinulla on yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja tuotannon, toimittajien sekä muiden ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Sinulla on erinomaista paineensietokykyä ja tahtotilaa viedä useampaa asiaa maaliin yhtäaikaisesti ja hyvä kokonaisymmärrys kunnossapidon kustannusrakenteesta, siihen vaikuttavista tekijöistä sekä toiminnan vaikutuksista muuhun organisaatioon. Edellytämme myös hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen osaamista. Eduksi katsomme, että sinulla on sekä ymmärrystä elintarvikkeiden turvallisuudesta että tuotannon vaatimuksista ja kokemusta elintarviketeollisuudesta ja ‐hygieniasta.

Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Jarkko Hulkkoselta p. +358 40 772 6870 13.-14.6. klo 14-16 ja 9.–20.6. klo 14-16.

Hakemuksesi

Hae tehtävää viimeistään 5.7.2019. Hakuohjeet:

1. Kirjaudu/rekisteröidy hakijaportaaliin https://hrm-froneri.services.plat.fi/hrm/#/recPublicApp/fi

2. Lisää ja tallenna ensin omat tietosi ja mahdolliset liitteet hakijaprofiiliin Profiili -painikkeesta.

3. Valitse sitten tehtävä johon haluat hakea ja lähetä hakemus.