(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon esimies
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haemme Murata Electronics OY:n tuotantoon Vantaalle laiteryhmän esimiestä johtamaan automaatiolaitteiden kunnossapidosta vastaavia laiteinsinöörejä, -teknikoita ja huolto-operaattoreita. Tiimin operatiivisen johtamisen ohella työ pitää sisällään laitteiden käyttövarmuuden kehittämistä ja seurantaa ml. ennakkohuolto-ohjelmien kehittämistä, varaosien hallintaa ja laitedokumentaation ylläpitoa. Työssä tehdään tiiviisti yhteistyötä laite- ja järjestelmätoimittajien kanssa. Kunnossapidon osalta vastuullasi ovat urakoitsijoiden hallinta sekä tuotannon muutosten koordinointi ja jatkuva parantaminen. Kommunikoit sujuvasti ja osaat omalla toiminnallasi motivoida ja innostaa muita. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden nähdä oman työn tulokset ja kehittää modernia tuotantoympäristöä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Valmiutta esimiestehtäviin
• Soveltuvaa teknistä koulutusta
• Halua ja kykyä kehittää aktiivisesti toimintamalleja sekä toimeenpanna muutoksia
• Kykyä ohjata ihmisiä ja tiimityöskentelytaitoja
• Hyvää kommunikointi- ja organisointikykyä
• Englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Olet hakemamme henkilö, jos sinulle on luontevaa työskennellä uuden teknologian parissa kasvavassa ja kansainvälisessä teknologiayrityksessä. Tehtävässä saa olla tekemisissä laitteiltaan erittäin monipuolisen ja haastavan tuotantoympäristön ja alan ammattilaisten kanssa. Lisätietoja antaa Jouni Saarinen numerosta 050-5681257 (arkisin klo 8:30 – 9:00 tai iltaisin) Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen otsikolla alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, viimeistään 10.9. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 78 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com