(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon esimies
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Haemme nyt mekaanisen kunnossapidon esimiestä Pietarsaaren sellutehtaallemme määräaikaiseen tehtävään 31.8.2019 asti.

UPM on yksi maailman johtavista pohjoisen havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat eri puolilla maailmaa useilla tuotealueilla, kuten pehmo- ja erikoispaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1 500 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,5 miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi

Mitä teet

Kunnossapidon esimiehenä vastaat noin 20 hengen mekaanisen kunnossapidon kone-, levy- ja putkiasentajista sekä ajoneuvokorjaajista koostuvan tiimin johtamisesta ja huolehdit tiimiläisten ammattitaidon kehittämisestä ja työskentelyn edellytyksistä. Lisäksi vastaat vastuualueesi työ- ja ympäristöturvallisuudesta sekä varmistat tuotannon tehokkuuden ja laadun. Työ on päivätyötä.

Kuka olet

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi konetekniikan AMK-insinööri) sekä aiempaa kokemusta kunnossapidon työskentelystä ja mielellään esimiehenä työskentelystä. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Markus Alenius, puh. +358204169743 tai tehdaspalvelupäällikkö Sune Junell, puh. +358204169334. Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 16.08.2018.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen, contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.