(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon esimies Turengin jäätelötehtaalle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Pingviinijäätelöt etsii KUNNOSSAPIDON ESIMIESTÄ Turengin jäätelötehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändien, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittajatiimiä, jossa töitä tehdään positiivisellä otteella minimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta?

Kunnossapidon esimiehenä johdat Jäätelötehtaan kunnossapidon päivittäistä toimintaa ja vastaat sen kehittämisestä ja resurssoinnista. Tehtävässä tarvitaan vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Avainasioita työssä ovat sähkö-, ennakkohuolto- ja mekaniikka-asentajista koostuvan tiimin johtaminen sekä vahva yhteistyö tuotanto-organisaation ja tuotannon suunnittelun kanssa. Osaat toimia menestyksekkäästi osana tuotantolaitoksen organisaatiota sekä jalkauttaa saadut toimeksiannot toteutussuunnitelmiksi. Sinulla on vastuu jatkuvasta parantamisesta - laatu, Ennakkohuollot, kustannukset, Resurssikäyttöaste, tulosten raportointi. Edellytämme aikaisempia näyttöjä kunnossapidon johtamisesta ja toimimisesta teollisessa ympäristössä.

Tarvittava kokemus:

Koulutus: konetekniikan- tai sähkö-automaatioinsinööri

Työkokemus:

Edellytämme kokemusta tuotanto- tai prosessiteollisuudesta. Sinulla on laaja kokemus kunnossapidon työnjohtajatehtävistä tai vastaavista tehtävistä kunnossapidossa, sekä laaja-alainen tuntemus tekniikasta, kustannusten seurannasta sekä hankinnoista. Osaat johtaa ja kehittää ihmisiä sekä prosesseja.
Sinulla on yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja tuotannon, toimittajien sekä muiden ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Sinulla on erinomaista paineensietokykyä ja tahtotilaa viedä useampaa asiaa maaliin yhtäaikaisesti ja hyvä kokonaisymmärrys kunnossapidon kustannusrakenteesta, siihen vaikuttavista tekijöistä sekä toiminnan vaikutuksista muuhun organnisaatioon.
Edellytämme myös hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen osaamista.
Eduksi katsomme, että sinulla on sekä ymmärrystä elintarvikkeiden turvallisuudesta että tuotannon vaatimuksista ja kokemusta elintarviketeollisuudesta ja -hygieniesta.

Tehtävästä lisätietoja antaa Adeccon Senior konsullti Arttu Niemelä puh 050 444 4477/ email: arttu.niemela@adecco.fi

Hae paikkaa heti tällä lomakkeella tai ota yhteyttä vaikka puhelimella jotta saamme asian nopeasti liikkeelle.