(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon esimies, Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018
Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy (PHJ) on 10 kunnan omistama osakeyhtiö, joka vastaa omistajakuntiensa yhdyskuntajätehuollon palvelutehtävistä. Yhtiö kuuluu Lahden kaupunkikonserniin. Toimialueella yhdyskuntajätteen hyödyntämisaste on yli 95 %, mikä on huipputasoa Suomessa ja Euroopassa.


Toimintamme kehittyessä haemme joukkoomme

KUNNOSSAPIDON ESIMIESTÄ

kolmen jätteenkäsittelylaitoksemme kunnossapidon työnjohtoon.

Olet etsimämme henkilö, jos työkokemuksesi on kuljetin-, murskaus- ja seulontalaitteiden kunnossapidosta tai muualta teollisuudesta ja kunnossapito on lähellä sydäntäsi.

Sinulla on alalle soveltuva tekninen koulutus ja jo useamman vuoden kokemus alalta. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla sekä tulet tarvittaessa toimeen myös englannin kielellä.
Työturvallisuusasenteesi on tinkimätön osa ammattitaitoasi ja henkilönä olet oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen ja joustava sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävässä toimit yhteistyössä tuotanto-organisaation kanssa ja näet oman työsi lisäarvon jätteenkäsittelylaitostemme tuotantotehokkuutena ja käyttövarmuutena.

Roolisi olennaisena osana ovat kunnossapidon kehitystehtävät, saumaton yhteistyö tuotannon kanssa ja tuotannon tukitehtävät. Olet myös valmis vetämään haalarit tarvittaessa päälle ja osallistumaan konkreettisesti huollon ja kunnossapidon edellyttämiin tehtäviin yhdessä alaistesi kanssa.

Tarjoamme kiinnostavan työn vakaassa ja innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytäthän työhakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseessä olevan työpaikkailmoituksen alta. Lisätietoa tehtävästä saat Marja Koikkalaiselta, puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi.