(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon esimies, Emballator Metalpak Oy (Lempäälä) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Asiakkaamme Emballator Metalpak Oy on vuonna 1983 perustettu Lempäälän Sääksjärvellä toimiva yritys, joka valmistaa metallipakkauksia. Emballator Metalpak Oy tuottaa asiakkaan tarpeisiin ja tuotteiden käyttötarkoituksiin sopivat kustannustehokkaat pakkausratkaisut sarjasuuruudesta riippumatta. Nykyaikaiset automaattiset tuotantolinjat pika-asetusmahdollisuuksineen takaavat lyhyet läpimenoajat ja tasaisen laadun. Voit tutustua yritykseen tarkemmin osoitteessa https://www.metalpak.fi.  

Etsimme nyt asiakkaallemme suorarekrytointina ammattitaitoista

KONEIDEN JA KIINTEISTÖN KUNNOSSAPIDON ESIMIESTÄ.

Tehtävässä toimit luotettavana ja rehtinä esimiehenä kunnossapidon tiimille, jossa työskentelee parhaillaan neljä työntekijää. Osallistut myös mm. investointien laskentaan sekä varaosien hankintaan ja huoltoon. Tehtävään valittu henkilö saa hyvin pitkälle rakentaa oman toimintamallin esimiehen tehtävässään. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on insinööritason koulutus konepuolelta
  • omaat aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä
  • hallitset pneumatiikan, hydrauliikan, voimansiirron, laakerit ja eri komponentit
  • olet valmis matkustamaan työssäsi
  • omaat sujuvan englannin kielen taidon, saksan kielitaito katsotaan eduksi

Asenteeltasi olet joustava ja tehtävälleen omistautuva henkilö, jolta löytyy halua oppia uutta ja saada aikaan kehitystä.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työnkuvan sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää niin itseäsi kuin yrityksen toimintaakin! Työ on kokoaikaista päivätyötä. Kyseessä on vakituinen, pitkäaikainen työsuhde ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus neuvoteltavissa. 

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.alenconsulting.fi tänään! Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavalta Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503.