Kunnossapidon asentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Haemme Joutsenolaiselle saha-alan asiakkaallemme kunnossapidon asentajaa.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolia korjauksen ja ylläpidon tehtäviä laakereiden vaihdosta, pienimuotoisiin sähkötöihin sekä korjattujen kohteiden käynnistämiseen.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemuksen kautta hankittua monipuolista osaamista. Omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn sekä kyvyn työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä.  2 tai 3-vuorossa työskentely ei tuota ongelmia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan tammi - helmikuun aikana. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen hyvillä työsuhde-eduilla.

Lisätietoja tehtävästä:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414154
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Imatra, Lappeenranta