Kunnossapidon asentaja
Metsä Fibre

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Kyrön saha rekrytoi

KUNNOSSAPIDON ASENTAJAN

monipuolisiin laitoksen kunnossapito- ja huoltotehtäviin.

Mitä pääset tekemään?

Kunnossapidon asentajana olet tärkeä osa tehokkaan sahan toimintaa. Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa laitteiden toiminnan sekä tehokkaan tuotannon. Kunnossapidon tehtävissä toimit laitoksen kunnossapito-, laitehuolto-, ennakkohuolto- ja korjaustehtävissä.

Työskentelet yhteistyössä sähköautomaatioasentajien, tuotannon operaattorien sekä esimiesten kanssa. Kunnossapidon työ on kolmivuorotyötä seitsemänä päivänä viikossa (kaksi aamua, kaksi iltaa, kaksi yötä ja neljä vapaata). Metsä Fibrellä tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen. Tässä työssä pääset tekemään sekä monipuolisia mekaanisen kunnossapidon tehtäviä sahan eri osastoilla että sahalinjan eri vaiheiden tuotantotehtäviä.

Mitä odotamme sinulta?

Teollisuuden mekaanisissa kunnossapitotehtävissä tarvitaan mekaniikkaosaamista sekä hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemusta. Toivomme että sinulla on tekniikan alan peruskoulutus. Etuna on myös saha- tai prosessialan tuntemus. Perehdytämme tehtävään, joten voit olla viimeisen vuoden opiskelija tai jo valmistunut alan ammattilainen. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä tehokkaan tuotantolaitoksen kunnossapitotehtävissä osana ammattitaitoista henkilöstöä. Henkilöstöllemme tarjotaan myös liikunta- ja kulttuurietua työssä jaksamisen tueksi.

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 

Tutustu Metsä Fibren liiketoimintaan ja tuotteisiin: Laatuselluja ja kilpailukykyä asiakkaalle

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Tehdaspäällikkö Jorma Nieminen (p. 050-3202023) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi. Hän on parhaiten tavoitettavissa arkisin 9:30-16:00.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 30.11.2020 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot