(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon asentaja
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Kunnossapidon asentajana tehtävänäsi on huolehtia laaja-alaisesti tuotantolaitteiden kunnossapidosta. Tehtäväsi koostuu päivittäisistä ennakkohuolloista, vikakorjauksista sekä muista huoltotöistä, jotka edesauttavat laitteiden toimintavarmuuden ylläpitoa.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta kunnossapidon tehtävistä teollisuudessa. Hallitset nykypäivän kunnossapidon järjestelmien käytön ja omaat teknistä ongelmanratkaisukykyä. Olet sitoutunut toiminnan laadun ja työturvallisuuden jatkuvaan kehittämiseen sekä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseen. Sähkötekninen koulutus tai osaaminen luetaan eduksi.

Henkilönä olet motivoitunut, paineensietokykyinen ja pidät langat käsissäsi kaikissa tilanteissa. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat edellytys tehtävässä menestymiselle. Arvostamme luotettavaa ja jämäkkää työskentelyotetta sekä halua kehittyä työssä. Tehtävä edellyttää vuorotyö valmiutta. Edellytämme hyvää suomenkielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapidonpäällikkö Marko Pusenius, puhelimitse: 044 7123 598 tai sähköpostitse: marko.pusenius@peikko.com.

Lähetä kirjallinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si HR Manager Minna Lähteenmäelle 30.4. mennessä sähköpostitse minna.lahteenmaki@peikko.com