(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon asentaja, Serres Saarijärvi
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Serres Oy on suomalainen, vuonna 1973 perustettu perheyhtiö, joka on osa Paree Group -konsernia. Yritys työllistää konsernitasolla yhteensä noin 450 henkeä maailmanlaajuisesti. Serres Oy on maailman johtava potilasnesteiden hallintaan keskittyvien ratkaisujen toimittaja. Integroitujen ratkaisujen avulla yritys auttaa terveydenhuollon ammattilaisia onnistumaan päivittäisessä työssä, tehden sairaaloiden potilasnesteiden keräämisestä ja hävittämisestä turvallisempaa, älykkäämpää ja kestävämpää.

Haemme nyt asiakkaallemme KUNNOSSAPIDON ASENTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Saarijärven toimipisteeseen vastaamaan automaattisten tuotantolaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtävistä.

Työtehtävänäsi on huolehtia tehtaan tuotantolaitteiden ajonaikaisesta toimivuudesta sekä niiden turvallisesta käytöstä. Vastuullasi on myös häiriö- ja vikatilanteiden korjaukset. Lisäksi osallistut työssäsi myös uusien tuotantolaitteiden käyttöönottoon.

Toivomme hakijalta:

- Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta

- Aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä ja tuotantolaitteiden sekä linjojen parissa toimimisesta. Robotiikan, ohjausjärjestelmien ja ruiskuvalun tunteminen katsotaan eduksi

- Kiinnostusta tekniikasta ja sen mukanaan tuomien haasteiden parissa viihtymistä

- Mahdollisuutta työskennellä 3-vuorotyössä

- Innokasta työotetta sekä halua oppia ja kykyä sisäistää nopeasti uutta. Tässä tehtävässä motivaatio ja asenne ratkaisevat!

Tarjoamme sinulle:

- Vastuullisen tehtävänkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi

- Kattavan perehdytyksen ja nykyaikaisen työympäristön

- Mukavat ja motivoituneet työkaverit sekä hyvän työilmapiirin!

Jos koet olevasi etsimämme motivoitunut persoona, jätä hakemustietosi Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Työt alkavat helmikuun aikana ja kestävät alustavasti noin 6kk, jonka jälkeen tarkastellaan mahdollista jatkoa.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 17.1.2021 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen, 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi