(Poistunut julkaisusta)

KUNNOSSAPIDON AMMATTILAINEN
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018
Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy (PHJ) on 10 kunnan omistama osakeyhtiö, joka vastaa omistajakuntiensa yhdyskuntajätehuollon palvelutehtävistä. Yhtiö kuuluu Lahden kaupunkikonserniin. Toimialueella yhdyskuntajätteen hyödyntämisaste on yli 95 %, mikä on huipputasoa Suomessa ja Euroopassa.

Haemme kiinteistöjemme kunnossapidon organisaation vahvistukseksi
KUNNOSSAPIDON AMMATTILAISTA
vastaamaan PHJ:n kiinteistöjen LVISA-huoltojen ja korjausten järjestämisestä.

Kiinteistöstä vastaavana henkilönä tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat PHJ:n kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä.

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava.
Sinulla on osaamista kiinteistöteknisistä huoltotöistä esim. LVI-työt sekä työhön soveltuva koulutus. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirja- ja turvallisuusjärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja.

Olet organisointikykyinen ja itseohjautuva: suunnittelet ja priorisoit tehtäväsi sekä aikataulutat omaa tekemistästäsi sujuvasti. Sinulta löytyy aitoa kiinnostusta huolto- ja ylläpitotehtäviin ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla, sekä mahdollisuuden edetä osaamisen kautta vastuullisimpiin kiinteistöhoidon tehtäviin.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytäthän työhakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseessä olevan työpaikkailmoituksen alta. Lisätietoa tehtävästä saat Marja Koikkalaiselta, puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi.