(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon ammattilainen
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018
Haemme lahtelaiselle asiakkaallemme osaavaa KUNNOSSAPIDON AMMATTILAISTA monipuolisiin työtehtäviin.

Työ alkaa määräaikaisella työsopimuksella Henkilöstöpalvelu Heimon kautta. Tämän jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Työ on elektronisten komponenttien valmistuslaitteiden kunnossapitoa, huoltoa ja vikakorjauksia. Työn alkuun kuuluu kattava perehdytys.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta sähkö- ja automaatiotekniikan peruskoulutusta, sähkölaitekorjaajan S3-pätevyyttä ja hieman aikaisempaa työkokemusta. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta kone- ja laitekorjauksista sekä LVI-töistä. Olethan vastuullinen, oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä. Asennoidut työntekoon motivoituneesti ja olet yhteistyökykyinen ja tunnollinen työntekijä sekä yksin että tiimissä.

Jos kiinnostuit paikasta, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta saat Marja Koikkalaiselta, puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.