(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon ammattilainen
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
Haemme lahtelaiselle asiakkaallemme osaavaa KUNNOSSAPIDON AMMATTILAISTA monipuolisiin työtehtäviin.

Työ alkaa Henkilöstöpalvelu Heimon kautta määräaikaisuudella, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Työtehtävä pitää sisällään elektronisten komponenttien valmistuksessa tarvittavien laitteiden kunnossapitoa, huoltoa ja vikakorjauksia. Työn alkuun kuuluu kattava perehdytys.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähkö- ja automaatiotekniikan peruskoulutus, sähkölaitekorjaajan S3-pätevyys ja hieman aikaisempaa työkokemusta. Etuna on kokemus kone- ja laitekorjauksista sekä LVI-töistä. Olethan vastuullinen, oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, jolla on oikea asenne ja motivaatio työntekoa kohtaan. Lisäksi olet yhteistyökykyinen ja työskentelet hyvin, sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Jos kiinnostuit paikasta, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta saat Marja Koikkalaiselta, puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.