(Poistunut julkaisusta)

KUNNONVALVONTAMITTAAJA
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Oletko sinä uusi KUNNONVALVONTAMITTAAJAMME?
 
Haemme kunnonvalvontamittaajaa mittaavaan kunnossapitoon. Tehtävässäsi vastaat prosessilaitteiden värähtelymittauksista, mittausten analysoinnista ja tulosten raportoinnista. Työssäsi käytät kunnossapidon tietojärjestelmiä ennakkohuoltoihin ja töiden hallintaan. Työkenttänä sinulla on koko teollisuusalue. Vaihtelevaa ja monipuolista työtä tehdään sekä itsenäisesti että tiimityönä.  
Sinulla on kokemusta prosessilaitteiden kunnossapidosta ja siihen soveltuva tekninen koulutus. Olet pitkäjänteinen ja sinulla on määrätietoinen asenne työtä ja turvallisuutta kohtaan. Olet motivoitunut, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Haluat kehittyä työssäsi ja sinulla on kyky omaksua uusia toimintatapoja. 
 
Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 29.6. - 10.7. välisenä aikana kunnossapidon ja järjestelmien kehityspäällikkö Jussi Heino ja 13.7. – 14.8. välisenä aikana kunnonvalvontainsinööri Samuli Konttinen, p. 020 713 0800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 16.8.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.