(Poistunut julkaisusta)

Kunnonvalvontamittaaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2019

Työnkuvasi

Haemme kunnonvalvontamittaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Fortum Loviisan voimalaitokselle.

Kunnonvalvontaryhmä vastaa Loviisan voimalaitoksen mekaanisten pyörivien koneiden ja rakenteiden kunnonvalvonnasta ja analysoinnista.

Tehtäviisi kuuluu kunnonvalvontamittaukset sekä ennakkohuoltoon liittyvät työt (esim. voiteluhuolto). 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja ainutlaatuisen tehtäväkentän haastavassa ja kannustavassa toimintaympäristössä. Saat tehtävässä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi ydinvoimalaitosympäristössä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja ohjauksen. 

 

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi konetekniikasta. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, ryhmätyökykyä ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Viet oman vastuualueesi asioita aktiivisella otteella eteenpäin. Kokemus kunnonvalvonnasta ja kunnonvalvontamittauksista on tärkeää. Värähtelyanalysoijanpätevyys (taso 1->) katsotaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää kirjautumalla järjestelmäämme ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Viimeinen hakupäivä on 11.11.2019. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Antti Hurri, +358 10 455 3301, antti.hurri@fortum.com tai kunnossapitoinsinööri Patrick Malmberg +358 10 455 3338, patrick.malmberg@fortum.com.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.