(Poistunut julkaisusta)

Kunnonvalvontainsinööri
David Brown Santasalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Haemme Jyväskylän toimipisteeseen

Kunnonvalvontainsinööriä

vahvistamaan David Brown Santasalon globaalia GearWatch kunnonvalvontatiimiä

Kunnonvalvontainsinöörinä toimit David Brown Santasalon asiantuntijana vaihteiden ja voimansiirron kunnonvalvonnassa sekä etäkunnonvalvontajärjestelmän tuki-, ylläpito- ja kehitystehtävissä. Kunnonvalvontainsinöörinä vastaat GearWatch palvelutuotteeseen liittyvien kunnonvalvonnan asiantuntijatöiden itsenäisestä toteutuksesta sisältäen mm. etäkunnonvalvontamittauksien, tulosten analysoinnin ja asiakasraportoinnin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta kunnonvalvonnan tehtävistä sekä vahvaa teknistä osaamista. Sinulla on insinöörin (AMK) -tutkinto soveltuvalta alalta tai muu vastaava riittävä koulutus. Vaihteiden eri kunnonvalvontamenetelmien (öljyanalyysit, värähtelymittaukset, endoskooppitarkastukset), järjestelmien vahva osaaminen sekä värähtelyanalysoijan pätevöinti ISO 18436.2 -standardin mukaisesti katsotaan eduksi. Tehtävässä onnistuminen vaatii aktiivista yhteistyötä sekä asiakasrajapinnan, että DB Santasalon myynti- ja huolto-organisaatioiden kanssa globaalisti. Tehtävä edellyttää itsenäistä otetta työtehtäviin sekä jatkuvaa halua kehittää omaa osaamista. Tehtävä vaatii myös sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Kunnonvalvontainsinöörin työtehtävät GearWatch -tiimissä ovat pääasiassa toimistolla suoritettavaa etävalvontaa, mutta työtehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta asiakkaiden tuotantotiloissa suoritettaviin ongelmanratkaisuihin, kunnonvalvonnanmittauksiin ja tarkastuksiin.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella rekrytoivalta esimieheltä: GearWatch tuotepäällikkö Mika Hirvonen, p.  045 788 11608 tai sähköposti mika.hirvonen@dbsantasalo.com. Rekrytoinnissa avustaa Personnel Group, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 26.1.2020 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.